Geen problemen in resterende 31 minuten spelen voor Blauw Wit W

Velsenoord- In de vierdeklasse B heeft cvv Blauw Wit W stand gehouden in het restant van het uitduel tegen FC Velsenoord dat zaterdag werd uitgespeeld. De Westknollendammers verdedigden een 1-2 voorsprong tegen de thuisploeg van coach Brian Tevreden. De wedstrijd werd eerder gestaakt vanwege onsportief gedrag aan de kant van de ploeg uit Velsenoord. De scheidsrechter in dit duel werd namelijk onheus bejegend en gaf twee rode kaarten waarna de wedstrijd gestaakt werd.
De stand van 1-2 bleef ongewijzigd waardoor de ploeg van trainer Pieter van Netten drie punten mag bijschrijven. Door dit resultaat staan de Westknollendammers op de zevende plek met 26 punten uit zestien gespeelde wedstrijden. Op zaterdag 7 maart staat de volgende wedstrijd, de derby tegen vv Jisp op het speelschema.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl