HVZ Hengelsportbeurs dit jaar op 23 februari 2020.

Zaandam- De HVZ organiseert deze beurs om de vereniging en al haar activiteiten onder de aandacht te brengen van de hengelsportliefhebbers in Zaanstad en omstreken. De hengelsportbeurs van de Hengelsport Vereniging Zaanstreek is er voor alle hengelsporters. Dus niet alleen voor de 4500 HVZ leden en maar voor iedereen die geïnteresseerd is in vissen met de hengel. De toegang gratis. Bezoekers hebben hier gelegenheid om tegen eerlijke prijzen hengelsport materialen te kopen of verkopen op onze ruilbeurs (ruilen voor geld). Zaanse en regionale hengelsport winkeliers zijn aanwezig. Kijk voor de deelnemerslijst op onze website www.hvznet.nl
Een mooie start om zo aan het begin van het hengelseizoen je viskoffer aan te vullen, overtollige spullen op te ruimen of kennis van het vissen met de hengel en de vissen op te doen. Er worden diverse demonstraties gegeven van onderlijnen knopen, het pimpen van je hengel, het zelf maken van kunstaas, dobbers, hengelbouw en het binden van kunstvliegen. Op onze beurs kun je ook HVZ lid worden. Met een HVZ vergunning van Sportvisserij Nederland kun je in alle HVZ wateren en alle wateren in bijna heel Nederland vissen.
Sportvissen is wat vergunning en contributie betreft een zeer betaalbare sport (35 Euro per jaar) en is een leuke gezonde rustgevende hobby in de buitenlucht. Je kunt je specialiseren in het vissen op diverse soorten van vissen. Hierbij staat natuurlijk respect voor de vissen en de behandeling hiervan voorop. De HVZ hanteert bij voorkeur het z.g. Catch and Release principe. Ook vind je bij ons informatie over het loodvrij vissen. De benodigde spullen hiervoor zijn natuurlijk op onze beurs te koop.
Bij de HVZ commissies (ervaren sportvissers) kun je de kennis ophalen voor het (wedstrijd) vissen op karper, brasem, voorn, zeelt, snoek, baars, snoekbaars, meerval, alle zeevissen of het vissen met kunstaas en kunstvliegen. Wil je hiervoor gelijk de spullen aanschaffen dan kan dit op onze beurs bij de aanwezige winkeliers en natuurlijk bij onze ruilbeurs. Vaak voor een gering bedrag heb je al een mooie uitrusting en goed advies hierover is altijd dichtbij.
Op dagen voor de beurs kun je overbodige spullen inbrengen voor de ruilbeurs bij het HVZ kantoor op sportpark “de Kalverhoek” (bij AZ). Verkoop vindt plaats tijdens de beursdag. Op donderdag, vrijdagavond en zaterdagmorgen voor de beurs zitten vrijwilligers klaar om je spullen in te schrijven (lees hierover bij ruilbeurs op www.hvznet.nl) om in overleg met jou je verkoop prijs te bepalen. Natuurlijk is de HVZ hengelsportbeurs is ook gewoon ook een hele leuke meeting om collega vissers en vrienden te ontmoeten. Op het terras op de beurs kun je een afspraak maken om bijvoorbeeld samen te gaan vissen of een kansje wagen bij ons Rad van Fortuin waar prachtige prijzen zijn te winnen voor een luttel bedrag. De laatste ronde om +/- 13..00 uur is er een extra grote prijs te winnen. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje of koffie.
Wie weet worden jullie zo enthousiast over onze HVZ dat je zelf in een HVZ commissie vrijwilliger wilt worden. Er zijn diverse plaatsen vrij in zo’n visvrienden commissie dus vraag er naar. Dus alle sportvissers gaan naar de HVZ Hengelsportbeurs op zondag 23 februari in sporthal Zaanstad Zuid aan de Weer 26 in Zaandam. De beurs is geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl