Bingomiddag in Boko Sportcentrum Zaandam

Zaandam – In het Boko-Centrum te Zaandam wordt er op Dinsdag 18 februari een gezellige bingomiddag gehouden. De aanvang is 14.00 uur en de zaal zal open zijn vanaf 13.30 uur. Tussendoor wordt er een tombola gehouden. De kosten voor een bingoboekje zijn 3,50 euro voor 8 ronden en voor de tombola kosten 5 lootjes 2 euro.
De Stichting Biljart en Denksportcentra Zaanstad organiseert iedere eerste en derde dinsdagmiddag van de maand deze fameuze bingomiddag. Ook wordt er biljarten, schaken, klaverjassen, bridgen, mahjongen en koersballen aangeboden. Het Boko-Centrum bevindt zich aan de Kraakstraat 42 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Faas op telefoonnummer 075-6701715 of raadpleeg de website www.bokosportcentrum.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl