Marciano Sleeswijk nieuwe hoofd jeugd opleider WSV’30

Wormer- WSV is blij en trots om te kunnen melden dat met ingang van 1 juli 2020 Marciano Sleeswijk aan zal treden als nieuw HJO. Het bestuur denkt dat hij met zijn ervaring, visie en persoonlijkheid goed past bij WSV’30. Op dit moment is Sleeswijk nog werkzaam als hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser ZCFC in Zaandam en zal hij het seizoen daar afmaken.
Naast deze functie zal hij zich in de komende maanden ook al intensief gaan bezig houden met de jeugdafdeling van WSV. Te beginnen met een tweetal avonden, waarin hij zich zal voorstellen en iets zal vertellen over onze/zijn plannen voor het aankomend seizoen. De trainers die op dit moment actief zijn bij WSV, ontvangen hiervoor zo spoedig als mogelijk een uitnodiging.
Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om voor een aantal seizoenen de samenwerking aan te gaan, zodat samen met alle betrokkenen de jeugdopleiding bij WSV’30 kan worden voorzien van een duidelijke structuur.
Aldus Rob Luttik namens de jeugdafdeling
Voetbal Technische Zaken Jeugd Jongens bij WSV 1930. Hieronder het voorstelrondje dat op de site van de club uit Wormer wordt gedeeld:
Even voorstellen; mijn naam is Marciano Sleeswijk, 36 jaar en al zo lang ik me kan herinneren bezig met voetbal. Eerst binnen de lijnen en sinds zo’n 20 jaar, in verschillende functies, ook daarbuiten. Begonnen bij SV Kadoelen, waar ik mede verantwoordelijk was voor het opzetten van de meidenafdeling. In 2004 ben ik als hoofdtrainer van de A-junioren begonnen bij SV Diemen, waarna ik daar actief ben geweest in verschillende (technisch) coördinerende rollen. Na 2 seizoenen als hoofdtrainer van de zaterdag 1, heb ik in 2015 mijn periode bij SV Diemen afgesloten, waarna ik als hoofdtrainer achtereenvolgens actief ben geweest bij Kwiek, DZS en tot het eind van dit seizoen bij ZCFC. Als voetbaldier in hart en nieren ben ik van 2016 t/m 2018, in combinatie met mijn werkzaamheden als hoofdtrainer, als hoofd jeugdopleidingen actief geweest bij SV Kadoelen en als trainer voor Jeugd Plan Nederland bij de KNVB. Met ingang van het seizoen 2020/2021 zal ik aan de slag gaan als het nieuwe hoofd jeugdopleidingen van WSV 1930.
Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij WSV 1930. Onder andere het samenwerken binnen de trainersstaf en het opleiden van de trainers zal centraal komen te staan. Het uiteindelijke doel is om met zijn allen de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl