Nieuwe kleedkamers en tribune KFC bijna klaar

Koog aan de Zaan- Daar waar AZ in het Afas stadion in Alkmaar nog steeds zonder dak de wedstrijden speelt zo dicht bij de opening van de nieuwe tribune zijn ze bij KFC in Koog aan de Zaan. Na het afbranden van de houten hoofdtribune werd in Koog aan de Zaan met man en macht gewerkt aan de wederopbouw van het complex. Inmiddels is het dak op de tribune gevestigd en is de achterwand gedicht. Het vertrouwde en nostalgische “gangetje” tussen tribune en kleedkamers is er nog steeds. En wil je als fan van de Groote Koogse fijn je eigen stoel op de nieuwe tribune? Het kan met de inmiddels gestartte stoeltjes actie!
De nieuwbouw van sportpark KFC 1910 is in volle gang en de nieuwe kleedkamers zijn bijna af.
Het streven is om eind Maart 2020 alles op te leveren en in gebruik te nemen. Naast de nieuwe kleedkamers komt er ook een nieuwe tribune met in totaal 230 zitplekken. Iedereen die KFC een warm hart toedraagt krijgt de mogelijkheid om zijn of haar naam te verbinden aan een tribune stoeltje.
Voor sympathisanten die deze kans willen pakken en hun naam aan een tribunestoeltje willen koppelen is het nu mogelijk zich aan te melden per email. Dit kan door te mailen naar: voorzitter@kfc1910.nl met als onderwerp; Stoeltjes actie.
De spelregels zijn als volgt:
De kosten bedragen slechts € 60,- inclusief BTW per stoeltje voor 3 jaar (seizoen 2020/2021, 2021/2022 en 2022/2023) De toekenning geschiedt op volgorde van inschrijving. Uw naam wordt vermeld op het stoeltje. De spelregels zijn als volgt: Het sponseren van een tribunestoeltje geeft geen recht om op die stoel te zitten tijdens de wedstrijd. Posities zijn niet onderhandelbaar en worden `random` ingedeeld. De stoel blijft eigendom van voetbalclub KFC.
De club biedt eveneens een tegenprestatie als `part of the deal want de deelnemers krijgen
1 gratis kopje koffie bij thuiswedstrijden KFC 1. KFC hoopt hiermee op meer reuring op het complex en tijdens de wedstrijden rondom het eerste elftal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl