Barca Academy voetbalkamp naar Zaandam

Zaandam- Het grote FC Barcelona organiseert onder de naam Barca Academy in de schoolvakantie een voetbalkamp bij sc Hercules Zaandam. Het eerstvolgende FC Barcelona Voetbalkamp is 28 t/m 30 april in Zaandam. Drie dagen lang trainen Zoals Frenkie de Jong, Lieke Martens, Messi, Suarèz, Griezman, Ter Steegen en Piqué volgens de echte Barça-manier, plezier hebben en nieuwe vriendschappen maken, dat wil jij toch ook? Dit kan bij Barça Academy, de voetbalkampen van FC Barcelona in Nederland. Jongens en meisjes, spelers en keepers: iedereen met de leeftijd van zes tot en met zestien jaar is welkom. Vanuit Barcelona komen coaches naar Nederland training geven.
Wat kun je verwachten?
Drie dagen 2 training per dag van FC Barcelona trainers van 10.00-12.00 en 14.00-16.00, inclusief 3 x lunch, FC Barcelona voetbalquiz, origineel FC Barcelona trainingstenue, drink bidon en rugtas, prijzen voor beste speler en persoonlijkheid, volgens de FC Barcelona normen en waarden, certificaat met handtekeningen, diverse prijzen; gesigneerd FC Barcelona shirt, gesigneerd FC Barcelona elftalfoto, gesigneerd foto van speler van FC Barcelona. De grootste talenten maken kans om uitgenodigd te worden voor trainingen in Barcelona door trainers van de club.
Sponsoractie sc Hercules Zaandam
Leden van sc Hercules ontvangen van de club € 65,00 van het inschrijfgeld terug. Na aanmelding en betaling van het volledige bedrag (€ 245,00) sturen wij de club een bericht en storten zij € 65,00 terug op uw rekening. Niet leden van sc Hercules maken ook kans op een korting, wanneer zij zich als nieuw lid aanmelden voor het seizoen 2020/2021 ontvangen zij een korting van € 45,00 op het contributiegeld voor het seizoen.
Inschrijven via: https://barcaacademy.nl
Eendaagse Barca Academy clinic:
Twee trainingen van FC Barcelona trainers van 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur, inclusief 1 x lunch, FC Barcelona voetbalquiz, FC Barcelona rugtas en certificaat met handtekeningen.
Bij FC Barcelona voetbalkampen en clinics beleef de tijd van je leven.
Drie dagen vol met voetbal-, of keepersplezier! Kans om gescout te worden voor de opleiding van FC Barcelona!
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: info@barcaacademy.nl