Nu ook buitentraining voor 50 plus bij OSV

Oostzaan- OSV is meer dan gewoon voetbal. Senioren en jeugd trappen wekelijks met veel plezier tegen een bal in competitieverband, maar sinds dit seizoen is de club al een afdeling Walking Voetbal rijker en nu is er ook wekelijks buitentraining voor 50-plussers. Op een gezellige manier wordt er in groepsverband getraind om fit en gezond te blijven.
Elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur traint een gezellige groep mensen onder leiding van de professionele trainer Sidney Klein op sportpark Oostzanerwerf om het lichaam in conditie te houden. De activiteit voor deze groep is door OSV samen met de gemeente opgezet.
Mocht je denken dat het in de winter te koud of te nat is: maak je geen zorgen. Bij slecht weer traint de groep in de hal van OSV, ook op sportpark Oostzanerwerf. Zowel mannen als vrouwen kunnen aan de trainingen meedoen. Momenteel bestaat de nieuwe groep uit tien vrouwen.
Als je denkt dat het misschien te zwaar voor je is, geen nood: Sidney Klein past haar oefeningen voor iedereen aan als je aangeeft iets niet te kunnen of te mogen.
Na afloop is er altijd de mogelijkheid voor een gezellig drankje in de kantine van OSV. Voor meer informatie kan men re allen tijde informeren bij OSV via het telefoonnummer 06 29465190