Matig duel van Blauw Wit W tegen PSZ

West-Knollendam- In de 4e klasse B stond de derby tussen cvv Blauw-WIt W en de Prettige Spelers Zaandam op de agenda. Op het eigen natuurgras wisten de Blauw Witten eenvoudig met 4-0 te zegevieren ten koste van de Zaandamse hekkensluiter PSZ.
Dit onder meer door treffers van Dalian Nortan en Ilhan Eran. De thuisploeg leidde voor rust met 2-0.
In de slotfase verdubbelden wederom Dalian Nortan (zoon van oud voetballer Paul Nortan) en Mats van Olst door een strafschop de score. PSZ kon weinig weerstand bieden met een gemiddelde leeftijd van dik over de dertig jaar tegen de jongere en gretigere spelers uit Westknollendam. Goed was het allemaal niet wat de thuisploeg liet zien. Volgende week zal de ploeg van Pieter van Netten daarom weer voor beter spel moeten gaan wanneer het dan het zaterdagteam van Hercules-Zaandam tegenkomt.
De Zaandammers spelen volgende week zaterdag een thuisduel tegen De Kennemers uit Beverwijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl