LTVZ maakt zich op voor het eerste Zaanse voorjaarstoernooi 2020

Zaandam, Tennisvereniging LTVZ maakt zich op voor het eerste Zaanse voorjaarstoernooi 2020.
Dit voorjaar organiseert LTVZ de derde editie van het HOOP Open tennistoernooi. De inschrijving voor het voorjaarstoernooi is volop aan de gang. Van maandag 2 tot en met zondag 8 maart wordt dit toernooi op de tennisbanen van LTVZ gespeeld. Inschrijving is mogelijk voor zowel de dubbel als de enkel in de niveaus 3 t/m 8.
Dit jaar staat het thema ‘Peaky Blinders’ centraal. Naast veel tennis zal de roaring twenties het decor zijn en staan de speciaalbieren op de tap. Op vrijdagavond is er zowel een bierproeverij en een Pop quiz. Dus ook voor de niet tennissers genoeg reden om naar LTVZ te komen.
De organisatie realiseert zich dat in het finaleweekend ook de laatste speeldag van de RWBC staat gepland. Hier zal bij de planning rekening mee worden gehouden wanneer dat is aangegeven. LTVZ hoopt weer veel bezoekers te mogen verwelkomen, als speler en of als toeschouwer. Wacht niet te lang met inschrijven, maar ga meteen naar toernooi.nl voor inschrijving! Dit kan tot en met 23 februari 2020.
Volg het voorjaartoernooi via de website http://www.ltvz.nl