Hardwerkend vv Jisp verliest nipt bij De Meteoor

Amsterdam- Zaterdag ging vv Jisp op bezoek bij sv Meteoor. Eerder werd het thuisduel in Jisp nipt met 3-4 verloren waarbij gezegd moet worden dat deze wedstrijd over 2 dagen gespeeld werd doordat het gestaakt was. De Amsterdammers wisten dus ondanks dat vv Jisp op de ranglijst laag genoteerd staat dat het een taaie tegenstander is die niet te onderschatten was, mede gezien de redelijke partij van vorige week tegen koploper Fortuna Wormerveer zaterdag. Om 14:30 werd de aftrap genomen door de pupil van de week en direct bleek sv Meteoor de baas op het veld met veelvuldig balbezit en kansen.
Zo bracht de Meteoor een vrije trap goed in en kopte de vrijstaande spits al duikend snoeihard in maar op wonderbaarlijke wijze haalde een verdediger van Jisp de bal van de lijn. Een ook bij een gevaarlijke corner van de thuisploeg die ook goed ingekopt werd stond dezelfde verdediger op de lijn om de bal weg te halen. En ietwat tegen alle verhoudingen in kwam vv Jisp wel op een 0-1 voorsprong door een foutje achterin dat meteen werd afgestraft. Meteoor liet zich niet van de wijs brengen en zo kwam De Meteoor al gauw op 1-1 door een mooie bal van de middenvelder die de bal voortrok op de spits van de thuisploeg die de bal al worstelend tussen een hoop Jisper benen binnen werkte. Met deze 1-1 stand werd er gerust. Na rust hetzelfde spelbeeld echter bleef de Jisper defensie laag staat en wierpen zich met man en macht overal voor en bleven hard werken voor een punt. Spijtig voor de manschappen van hoofdcoach Peter Tania dat de 2-1 viel. Dit nadat een Meteoor aanvaller werd neergelegd binnen de zestien meter en was het de spits die de penalty rustig binnenschoot. Jisp bleef strijdlustig voetballen en hierdoor mocht de thuisploeg ook wel beetje van geluk spreken dat de doelman op het einde een prachtige redding maakte op een Jisp speler die van dichtbij gewoon binnen kon schieten. Bij 2-1 bleef het uiteindelijk en dat zijn wederom geen punten voor de Jispenaren die inmiddels op de twaalfde plek staan met slechts zeven behaalde punten. Nog altijd een punt meer dan de nummer voorlaatst zv Zaandijk zaterdag 1. En laat nou uitgerekend het duel zvv Zaandijk(zat)- vv Jisp aanstaande zaterdag op het menu staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl