Clubs uitgenodigd voor de Nationale Voetbaldag inspiratiebeurs

Zaanstad- De Nationale Voetbaldag komt steeds dichter bij. Om clubs te helpen bij de organisatie van de Nationale Voetbaldag organiseert de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond De Nationale Voetbaldag inspiratiebeurs in de Johan Cruyff Arena.
Op 13 juni 2020 is de eerste editie van De Nationale Voetbaldag. Onder het motto ’Jouw Club. Jouw Kleuren. Feest voor iedereen.’ gaat de KNVB er samen met de Nederlandse amateurvoetbalclubs een ongelofelijke dag van maken. De KNVB vindt het geweldig dat honderden verenigingen, meedoen of overwegen mee te doen met De Nationale Voetbaldag en willen graag helpen om er een onvergetelijke eerste editie van te maken.
Zoals jullie weten is het de bedoeling om op die dag diverse activiteiten te organiseren voor leden en niet-leden uit de buurt. Niet-leden kunnen bijvoorbeeld een klas of school uit de buurt zijn, een groep senioren of mensen die nieuw zijn in Nederland. We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om deze doelgroepen te localiseren en uit te nodigen. Wij willen jullie hierin graag ondersteunen door jullie in contact te brengen met de instellingen die hen vertegenwoordigen. Daarom organiseren we De Nationale Voetbaldag inspiratiebeurs. En de aangewezen vertegenwoordigers van de clubs zijn van harte uitgenodigd. Het evenement vindt plaats op woensdag 4 maart in de Johan Cruijff ArenA van 14:00 tot 18:00 uur.
Wat gaat er gebeuren?
Diverse instellingen die kunnen helpen bij het uitnodigen van een nieuwe doelgroep zullen op deze dag aanwezig zijn. Sommige instellingen kunnen je helpen hoe je het beste in contact komt met de nieuwe doelgroep. Andere instellingen presenteren vaste concepten die invulling geven aan De Nationale Voetbaldag. Deze vaste concepten kunnen clubs direct gebruiken in de aanvraag voor de financiële bijdrage en toegang tot de handige toolkit. Er zijn talloze voorbeelden van lopende programma’s en leuke activiteiten die de vereniging kan doen tijdens De Nationale Voetbaldag.
De middag word aangeboden door De Nationale Voetbaldag en is dus gratis.
En natuurlijk sluit de KNVB de middag af met een gezellige borrel. Dus clubvertegenwoordigers dienen 4 maart alvast in de agenda te zetten; de uitnodigingslink volgt als het programma definitief is.
De KNVB hoopt een ieder daar te zien. En eigenlijk namens Het team De Nationale Voetbaldag www.denationalevoetbaldag.nl