Afgelaste duels 9 februari opnieuw ingepland

Zaanstad- Afgelopen zondag 9 februari 2020 besloot de KNVB op zaterdag namiddag tot algehele afgelasting. Storm Ciara raasde over Nederland en de voetbalbond besloot dat het onverantwoord was om te voetballen.
Inmiddels is bekend wanneer de duels worden ingehaald. Voor de vierde en de vijfde klasse zondag stond komend weekend al een vrij weekend op het programma. In deze competities zullen de duels dan ook komende zondag, 16 februari, al ingehaald worden. In de eerste tot en met de derde klasse worden de duels van 9 februari ingehaald op 1 maart. Voor de duels in de Derde Divisie en Hoofdklasse is nog geen nieuwe speeldatum gevonden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl