Vuurwerk en doelpunten in ‘by night’ duel tussen Zaandijk en Westzaan

Zaandijk- Een echte zaterdagavond derby zoals die hoort te zijn: een prima sfeer, volle tribune, knallend vuurwerk en 22 spelers op het veld die allemaal wilden winnen. Toch werd de Zaandijkse droom snel aan flarden geschoten door twee snelle doelpunten van de Westzaners De Wit en Zwaan. Vlak voor rust leek de voorsprong nog groter te worden, echter de matig leidende arbiter zag niet dat de bal de doellijn ruim gepasseerd had.
Vlak na rust was het Kars die de voorsprong toch naar 0-3 tilde. vvv Westzaan wilde meer en kreeg die kansen ook maar zvv Zaandijk begon aan een geweldig slot offensief. Het was Molenaar die met een geweldige vrije trap vanaf buiten de zestien meter de muur en goalie Wigman kansloos passeerde (1-3). Niet veel later leek de aansluiting al in het doel te liggen maar na overleg tussen grens- en scheidsrechter werd die afgekeurd vanwege buitenspel. Er keerde weer rust in het Westzaanse spel en het was Zwaan die de verdiende overwinning op 1-4 mocht bepalen.
Foto: Arno van den Broek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl