Voorinschrijving AZ Selectiedagen geopend

Zaanstad- De AZ Selectiedagen gaan in april weer van start. Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2006 en 2012) krijgen hier de kans hun kunsten te tonen aan de scouts van AZ.
Op de AZ Selectiedagen werken deelnemers onder het toeziend oog van AZ-scouts verschillende oefenvormen af. De jeugdige spelers die hier in positieve zin opvallen, maken kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of de AZ Jeugdopleiding. De AZ Selectiedagen worden op verschillende locaties in Noord- en Zuid-Holland georganiseerd.
Doelmannen
Keepers kunnen zich ook aanmelden voor de AZ Selectiedagen. Er zijn voor hen geen gerichte keeperstrainingen, maar zij mogen wel op doel bij de partijvormen. AZ scout hier ook op doelmannen.
Inschrijven
De inschrijvingen worden binnenkort geopend. Deelname kost € 5, leden van de AZ Juniorclubs krijgen € 2,50 korting. Later volgt er meer informatie over datums, locaties en de opzet van de AZ Selectiedagen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl