Koen Stam vertrekt na dit seizoen bij Jong AZ

Zaanstad- Koen Stam vertrekt na dit seizoen bij Jong AZ. De 32-jarige trainer heeft een paar maanden geleden aan de club laten weten dat hij toch streeft naar iets meer vastigheid en stabiliteit. Als trainer van de Alkmaarse beloften heeft Stam door de vele wisselingen nauwelijks de kans om een team op te bouwen.
‘Bij dit team verandert de samenstelling van de spelers wekelijks’, geeft de hoofdrolspeler aan. ‘ Dit wist ik van te voren, maar ik heb de bevestiging gekregen dat ik behoefte heb als trainer om iets op te bouwen’. Stam is bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van AZ en zijn contract loopt komende zomer af. Wat de trainer hierna gaat doen, en of hij behouden blijft voor de club, is vooralsnog onbekend.
Foto; Paul Stam rechts met links van hem hoofd jeugdopleiding Paul Brandenburg

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl