Martin de Groot ook aankomend seizoen hoofdtrainer avv Swift zaterdag 1

Zaanstad- Ook in het seizoen 2020/’21 is Martin de Groot hoofdtrainer van avv Swift zaterdag 1. De samenwerking die begin dit seizoen zijn start kende krijgt hiermee een mooi vervolg. Op dit moment heeft het team van de Groot een keurige klassering in de Hoofdklasse. De prestaties dit seizoen, de samenwerking en de ontwikkeling van het team zijn allen redenen om ook volgend seizoen met Martin de Groot te gaan samenwerken.
“De samenwerking tussen avv Swift en mij gaat goed”, zo geeft hoofdcoach Martin aan. “Bij deze echte vereniging is de mens en de persoon achter het voetbal ook erg belangrijk en dat past goed bij mij! De eerste seizoenshelft is prima verlopen, waarbij we het aanvallende voetbal spelen dat bij ons hoort en past. avv Swift heeft de kwaliteit om dit seizoen lang mee te draaien met de top van de hoofdklasse! Daar gaan we ook voor. Mooi voor de club is ook dat er veel eigen jeugd de kans krijgt om in de zaterdag 1 selectie een vaste waarde te worden.
Kortom de Groot is een blije trainer en een gelukkig mens zo valt te lezen op de website van de Amsterdammers. De voormalig trainer van de zondagselectie van Fortuna Wormerveer heeft het in de hoofdstad prima naar de zin.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl