KNVB beslist vandaag over mogelijke stormafgelasting zondagduels

Zaanstad- De KNVB neemt uiterlijk zaterdagavond om 20.00 uur een beslissing of de duels van aanstaande zondag vroegtijdig worden afgelast. De voorspelde storm Ciara gaat vermoedelijk gepaard met windstoten tot 140 km/u en een grote hoeveelheid neerslag.
Het KNMI zal vermoedelijk ‘code Oranje’ afkondigen vanwege de storm. De kustprovincies krijgen het naar verwachting het zwaarst te verduren. Voor zondag staan er diverse duels in de 1e klasse tot en met 4e klasse Zondag gepland alsmede een volledige speelronde in de derdedivisie. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat ook de zaterdagduels hinder van het weer zullen ondervinden.
Zodra de KNVB een beslissing over de doorgang van de zondagduels heeft genomen zal voetbalinzaanstad.nl hierover informeren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl