zvv Zaandijk ook volgend seizoen door met trainer

Zaandijk- In Zaandijk is men heel blij te melden dat Franklin Meijerhoven ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de herenselectie blijft. Meyerhoven zal zaterdagavond dan ook met een tevreden gevoel op de bank zitten wanneer zvv Zaandijk het om 19:00 uur in een `by night` duel moet opnemen tegen streekgenoot vvv Westzaan. De vorige ontmoeting in Westzaan, ook al een zaterdagavond duel werd door de Zaandijkers gewonnen.
Het bestuur is erg tevreden wat Franklin Meijerhoven als jonge beginnende hoofdtrainer tot nu toe binnen de mogelijkheden heeft bereikt en hij is binnen de club graag gezien. Dit geldt ook voor zijn assistent Glenn van Handenhove. Echter is in goed overleg met hem besloten om de samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen.