ZCFC slaat dubbelslag met aanstelling Willem Zeijlmans en Ron Karreman

Zaandam- Vanaf het nieuwe seizoen zullen Willem Zeijlmans en Ron Karreman de trainersstaf van ZCFC komen versterken: Willem hoofdtrainer en Ron als Technisch manager binnen de club. Ook erg verheugd dat Maikel de Vries –na het behalen van het kampioenschap met het 2e elftal het afgelopen seizoen- de coaching en trainingen van het 2e elftal zal blijven doen. De begeleiding van de JO19-1 zal in het nieuwe seizoen worden verzorgd door Damiën Prinsen, de JO17-1 door Mitchel Beckman. De keepers zullen getraind gaan worden door Steef van Dam. Zowel de selectie senioren als de JO19 en de JO17 zullen door deze groep -als geheel- begeleid gaan worden.
Voorzitters ZCFC Dirk Slootweg en Martijn Jonker: De groei van ZCFC en de doorstroming van de jeugd naar de selectieteams van de senioren, vraagt om een nieuwe richting voor de komende jaren. Samen met de Technische Commissie hebben we veel gediscussieerd over de toekomst club. ZCFC groeit en de aansluiting tussen jeugd en senioren is cruciaal in deze nieuwe fase voor de club. Met deze invulling van de technische staf voor de komende seizoenen, is een eerste cruciale stap gezet. Afgelopen week zijn de teams hierover geïnformeerd.
Ron Karreman heeft een lange staat van dienst en was eerder werkzaam als hoofdtrainer en hoofd jeugdopleiding in het Zaanse bij o.a. Westzaan, Zaandijk, cvv Blauw-Wit en KFC. Alkmaarder Willem Zeijlmans is een bekende van de club: eerder vervulde hij de rol als interim-trainer bij ZCFC. Hij komt nu over van FC Castricum en was daarvoor trainer van o.a, Vrone, Kolping Boys en is de voormalig perschef van AZ.
Willem Zeijlmans: “Ik wil graag bijdragen aan de nu ingezette koers en kijk er naar uit om daar samen met Ron invulling aan te geven. Wij zijn beiden van het zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Bovendien delen we dezelfde voetbalvisie. Uit mijn vorige periode bij de club heb ik een goed beeld overgehouden van de mogelijkheden en kwaliteiten, daar zit zeker muziek in. Door het inpassen van talentvolle jeugd proberen we een basis voor een gezonde toekomst te leggen. Een mooie uitdaging.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl