Galavoorstelling vv Assendelft tegen IVV

Assendelft- De uitwedstrijd in Landsmeer was de eerste wedstrijd van het seizoen. Deze eindigde in 1-1 na een late gelijkmaker van Nikos Reklitis. Vervolgens bleef IVV 11 wedstrijden ongeslagen. Daarna verloren ze twee keer zodat ze gebrand waren op revanche. In de eerste helft ging het spel gelijk op. Na 19 minuten ging Jesse Schleeper goed door op rechts en zijn mooie voorzet werd binnengelopen door Nikos Reklitis. Hierna kreeg IVV twee goede mogelijkheden waaronder een vrije trap op de rand van de 16. In de blessure tijd van de eerste helft werd Jesse Schleeper goed aangespeeld en met een lobje wist hij de doelman te verschalken. Dit was een prachtig doelpunt en zo ging Assendelft lekker de rust in. In de tweede helft was het snel beslist. Eerst een prachtige voorzet van Jesse Schleeper die in eigen doel werd geschoten door een verdediger van IVV. Vervolgens probeerde de keeper van IVV Mark de Vries uit te kappen. Dit mislukte en Mark kon de bal binnenkoppen.
Hierna een schitterende aanval met Jesse Schleeper die met een mooie lob de doelman klopte. Daarna nog een mooie aanval met een voorzet van Jesse Schleeper die werd binnengetikt door Nikos Reklitis. Achraf El Aslouni schoot nog tegen de binnenkant van de paal. De scheidsrechter floot na 89:46 voor het einde en verlost IVV hiermee uit het lijden.
Assendelft-IVV 6-0; 19. Reklitis 1-0; 45+1 Schleeper 2-0; 55. Eigen doelpunt 3-0; 60. de Vries 4-0; 78. Schleeper 3-0; 81. Reklitis 6-0
Opstelling vv Assendelft: van Hoolwerff, van der Ven, Opdam, Visser, Herle, van der Woude, de Heer (65. El Aslouni), Glas (85. Kamper), Schleeper, de Vries (75. Peters), Reklitis 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl