Turntalent Mexx de Vries naar NK

Wormer- Turntalent Mexx de Vries uit Wormer heeft afgelopen zaterdag in Amsterdam een kwalificatiewedstrijd geturnd. Met deze wedstrijd stromen de beste turnsters door naar de kwart finales van de NK. Die vinden in maart plaats.
Mexx turnde een foutloze voorwedstrijd in Amsterdam. “Dat deed ze door ‘eindelijk’ zegt haar moeder Miranda lachend een keer op die balk te blijven staan. Ze kwam er juichend vanaf en begrijpelijk want als het in de trainingen altijd lukt en op wedstrijden nooit dan kan dat zeer frustrerend zijn. De 11.25 was ook direct het tweede cijfer in deze categorie.”
Bij de brug had Mexx een nieuwe afsprong. Er moest nog wel even gefocust worden op de oefening zelf, maar ook dat deed ze met een zeer geslaagde ondersprong salto. Mexx belandde door haar foutloze wedstrijd op de eerste plaats in het eindklassement.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl