Fortuna W zaterdag wint ook slechte wedstrijd bij vv Jisp

Jisp- In de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal blijft Fortuna Wormerveer Zaterdag 1 team ongewijzigd koploper. De 0-2 winst bij Jisp mag weliswaar teleurstellend genoemd worden, de drie punten zijn gewoon prettig.
Met in gedachten de 9-0 thuisoverwinning eerder dit seizoen was het idee van velen dat er ongeveer een gelijke uitslag mee moest kunnen worden genomen vanaf het Jisper complex. Ook waren er lieden die, met die opgewekte geluiden aanhorend, vreesden voor onderschatting.
Voorafgaand aan deze derby werd er bij de gastheer vv Jisp al redelijk sober over de partij geschreven. Op de website viel te lezen dat het zou goed zijn de ‘kantine weer eens ouderwets vol te krijgen. Enne jullie komen toch ook even gezellig?’ waar je mogelijk iets van strijdlust zou verwachten op het veld.
Net als in heel de streek was de wind zaterdagmiddag een een belangrijke opponent. Tel daar ook de slechte veldconditie bij op en dat bij elkaar maakte van het eerste bedrijf niet echt een wedstrijd om het warm van te krijgen. Yannick Klopper was de man die de 0-1 liet aantekenen. Fortuna Wormerveer (zat) vergat die voorsprong aanzienlijk groter te maken. ‘Het leek van beide kanten nergens naar’ was zelfs de conclusie van een der deelnemers aan deze wedstrijd.
In het tweede bedrijf was dat helaas niet veel anders. Gelukkig was het Matthijs de de 0-2 scoorde. ‘Als je ook je slechte wedstrijden wint..’ Zo klonk het na afloop in de gezellig gevulde kantine waar entertainer Benjamin op zijn bekende karakteristieke wijze voor de juiste sfeer zorgde.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl