Tom Jansen ook volgend seizoen bij Saenden 2

Wormerveer- Goed nieuws voor rkvv Saenden want Tom Jansen blijft ook volgend seizoen trainer bij Saenden 2. Daarmee mag de club in zijn nopjes zijn want Jansen doet het prima bij de reserves van de ploeg uit Wormerveer. In de derdeklasse B is het goed spannend en kan de ploeg nog promoveren. Met een achterstand van slechts twee punten op Sporting Krommenie 2 lijkt alles nog mogelijk. De Krommenieërs verloren van FC Purmerend 2 (0-4) waardoor rkvv Saenden 2 en Purmerend 2 met beide slechts drie punten achterstand weer helemaal meedoen. In diezelfde poule spelen ook Hercules-Zaandam 2, WSV`30 2, zvv Zaandijk 2, vv Assendelft 2 en SVA 3 dat met slechts twee punten stijf onderaan staat en lijkt te gaan degraderen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl