Supersunday met dorpsderby`s bij vvv Westzaan

Westzaan- Zondag 2 februari is het met recht supersunday bij de plaatselijke dorpsclub vvv Westzaan.
Allereerst treffen de allerjongste mini pupillen elkaar op het complex aan het Zuideinde in Westzaan op het Mini Champions league toernooi. De mini`s van Sporting Krommenie, rkvv Saenden, vvv Westzaan en Assendelft en SVA mogen de wei in.
Om twaalf uur spelen vvv Westzaan 2 en SVA 2 tegen elkaar, en dat mag een heuse dorpsderby genoemd worden. Na deze wedstrijd zal moeten blijken of het vlaggenschip van vvv Westzaan uitkomend in de vierdeklasse D hekkensluiter vv Knollendam 1 kan stoppen. De ploeg uit Oostknollendam begon de eerste competitiewedstrijd vorige week zondag prima met een uitoverwinning bij zvv Zaandijk. De ploeg van trainer Geert Rol zal de goede lijn willen doortrekken om nog wat van de tweede seizoenshelft te maken.
Knollendam heeft inmiddels vier punten bij elkaar gesprokkeld en zal nummer voorlaatst sv Geel Wit`20 uit Haarlem dat tien punten heeft moeten inhalen om niet rechtstreeks te degraderen. Kortom er staan een aantal interessante duels op het programma op deze Supersunday bij Westzaan. Ook zal de wedstrijd AJAX-PSV die om 16;45 uur begint live te zien zijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl