Owen Wijndal heeft schorsing erop zitten

Zaanstad- Owen Wijndal miste afgelopen zaterdag de uitwedstrijd Heerenveen-AZ. Hij pakte vorige week zaterdag zijn vijfde gele kaart en werd daarom voor één wedstrijd geschorst. Dit door AZ met 1-2 gewonnen duel zit erop waardoor Wijndal vrijdag kan meespelen in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter RKC. AZ staat op de tweede plek en zag afgelopen weekend het gat met AJAX slinken tot slechts drie punten. Saillant detail is dat aankomende zondag de kraker AJAX-PSV op het programma staat. Wijndal speelt sinds 2010 in de AZ Jeugdopleiding. Op 4 februari 2017 maakte de Zaandammer, die ook jeugdinternational is, in het thuisduel met PSV zijn debuut in de hoofdmacht.
De wedstrijd AZ-RKC zal door vele Zaanse jeugdsupporters live worden bekeken. AZ heeft een deal gesloten met alle Zaanse voetbalclubs. Leden van onder andere Sporting Krommenie, SVA, ZCFC, Fortuna Wormerveer, RCZ zullen allemaal in eenzelfde vak zitten om de Alkmaar Zaanstreek combinatie aan te moedigen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl