Korfbalvereniging Furore wint 10.000 euro

Assendelft- Korfbalvereniging Furore uit Assendelft werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De korfbalvereniging gaat het geld gebruiken om jeu de boules aan te kunnen bieden bij de club.
Rene Collewijn en Peter Stap, bestuursleden van Korfbalvereniging Furore, vertellen trots: “Door Jeu de Boules aan te gaan bieden, kunnen we een nóg belangrijkere rol gaan spelen in de buurt en bij onze buurtverenigingen. Zo kunnen buurtgenoten die niet (meer) korfballen op een andere manier bij de club betrokken blijven.”
‘Club van de Week’
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.
Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro. Aanmelden met een mooi project kan via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl