vv Assendelft komt zeer goed uit de winterstop

Breezand- De altijd lastige uitwedstrijd tegen ZAP in Breezand is met 1-4 gewonnen door vv Assendelft. Vooraf moest trainer Alex Geernaert improviseren. Danny Rijser had in de oefenwedstrijd tegen Kolping Boys een kuitspier scheuring opgelopen, Syb Visser raakte geblesseerd op de afsluitende training en Sven Talsma was net terug van vakantie. Als oplossing werden Dylan van de Ven en Robin Herle als backs opgesteld. Niels van der Woude speelde centraal achterin. Dat deden ze beiden zeer goed.
Reeds binnen een minuut scoorde de uit de Verenigde Staten teruggekeerde Jesse Schleeper de 0-1. Na een half uur scoorde hij bovendien kort na elkaar de 0-2 en 0-3. Hij is weer terug op de velden en hoe! In de tweede helft scoorde ZAP tegen waarna Jesse Schleeper zijn vierde goal maakte. Het was al met al een dik verdiende overwinning voor de bezoekers uit Assendelft.
vv Assendelft staat fier aan kop met twee punten voorsprong op Vios W. Volgende week zondag staat de thuiswedstrijd tegen IVV op het programma.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl