Contractverlenging voor Ronald Dooijeweerd

Zaandam- Vorige week hebben Ad-Interim Voorzitter Hendri Siemons en Ab de Jong overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract met Ronald Dooijeweerd als hoofdtrainer van ZVV Zaanlandia.
Inmiddels zijn ook de spelers en begeleiding hiervan op de hoogte gebracht. Ronald Dooijeweerd zal voor het zevende seizoen, te weten 2020-2021 de supervisie hebben over de senioren selectie. Dit mag toch wel uniek genoemd worden daar waar de meeste voetbalclubs vaak binnen vier jaar afscheid van de hoofdtrainer nemen.
Igor Hartmans zal tot aan het eind van dit lopende seizoen de assistent van Ronald zijn en ook het aankomende seizoen 2020-2021 assistent trainer zijn en de training en coaching van
het 2e elftal verzorgen.
Het Algemeen Bestuur, maar ook de spelers en begeleiding zijn bijzonder blij met het verlengen van het contract van Ronald Dooijeweerd als hoofdtrainer en met de aanstelling van Igor als assistent trainer.
Ook is de club in haar nopjes over het feit dat de medische staf, onder supervisie van Sandra Heinis ook het komende seizoen onveranderd zal blijven qua samenstelling.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl