Eerste tweeling in selectie FC Zaandam

Zaandam- Eindelijk weer een tweeling in het eerste team van FC Zaandam. Nadat de tweelingbroers Nicky en Jordi Wildschut jarenlang samen in het eerste team van Hellas Sport hebben gespeeld is het nu de beurt aan Zino en Cerezo Hartgers. De technische staf en Cees Beets hebben er alles aan gedaan om Cerezo Hartgers, uitkomend voor zondag eersteklasser SDZ uit Amsterdam, over te schrijven naar FC Zaandam. Deze week kreeg FC Zaandam eindelijk groen licht van de KNVB waardoor Cerezo Hartgers met onmiddellijke ingang speler van FC Zaandam geworden is. Hartgers heeft al een aantal weken meegetraind met de selectie en ook al wat speelminuten gemaakt in het eerste team. Zaterdagochtend maakte Cerezo Hartgers zijn debuut in het tweede team van FC Zaandam met een 5-3 winst tegen Swift en later op de middag zat hij ook op de reservebank bij het eerste team tegen AMVJ.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl