Oostknollendammers op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Oost-Knollendam- Bij dorpsclub vv Knollendam zal op korte termijn het roer om moeten.
De ploeg kende de afgelopen twee jaar op sportief gebied een stijgende lijn met twee prima sucesvol verlopen seizoenen. Vorig jaar wist de ploeg zich in de laatste fase van de competitie te handhaven nadat het jaar ervoor het kampioenschap nog gevierd kon worden. Inmiddels moet de vierdeklasser genoegen nemen met een laatste plek, slechts een schamel puntje en een krappe selectie. Ook de huidige hoofdtrainer Geert Rol vond voor volgend seizoen een nieuwe uitdaging bij een andere club in de vorm van Kwiek`78 uit Avenhorn. Dit maakt het er voor dit seizoen voor de spelers niet fraaier op maar de club moet door.
Ook bij vv Knollendam geldt de spelregel; regeren is vooruitzien. De gezellige dorpsclub is daarom nu alvast op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021. De club heeft goede ervaringen met trainers uit de regio Zaanstreek of Wormerland en is op zoek naar een geschikte kandidaat. Die moet absoluut te vinden zijn want de omstandigheden in Oost-Knollendam zijn ideaal. Neem alleen al de ligging van het complex en het prima A veld met kunstgras dat pal voor de kantine ligt. Mocht er interesse zijn dan kan de eventuele nieuwe trainer op de website van de club kijken voor informatie op de website vvknollendam.nl Daarop staan naast het emailadres (vvkbestuur@gmail.com) en het telefoonnummer 075-6426363 ook alle overige historische gegevens van de geel groenen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl