Trainer Jos Karel aan het eind van het seizoen van WSV`30 naar sv Vrone

Wormer- Jos Karel wordt de nieuwe trainer van sv Vrone. Jos Karel volgt in het nieuwe voetbalseizoen de vertrekkende trainer Wouter Blokdijk op die de ploeg dan drie seizoenen onder zijn hoede heeft gehad.
De oefenmeester uit Purmerend is nu nog werkzaam bij WSV’30. Jos Karel was eerder trainer bij vv Assendelft, sv Beemster en Sint Adelbert. Jos Karel: “Ik kijk er naar uit om bij deze club aan de slag te gaan. Vrone is een club met een dorpskarakter waar ruimte is voor plezier en gezelligheid, maar is ook een club die sportief omhoog kijkt. Ik zal mij met veel plezier inzetten om de stijgende lijn van de afgelopen jaren voort te zetten.”
Voorzitter Tijs Roeland is ook zeer verheugd en enthousiast dat Jos Karel trainer wordt. “ De gesprekken zijn zeer positief en ontspannen verlopen met iemand die de clubcultuur omarmt en niet kan wachten om volgend seizoen te starten.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl