SVA op zwaar veld in Sint Pancras met 2-1 onderuit

Sint Pancras- Door een nipte nederlaag heeft SVA tegent Vrone de aansluiting tot de middenmoot van de 3e Klasse B laten liggen. Op een zwaar bespeelbaar veld wist de ploeg van trainer Joeri Houniet niet te winnen. Winst was noodzakelijk om 2020 goed te beginnen en om twee plaatsen te stijgen tot de veilige zone. Nu staat SVA nog steeds op de voorlaatste plaats en sv Beemster nog onder zich staan.
Nadat Daniël Leijen na een kwartier de lat had geraakt besliste Vrone het duel met doelpunten kort voor en kort na de rust. Leijen stond op de goede plek nadat er een geblokt schot voor zijn voeten viel.
Keeper Tijman hield de thuisploeg met twee reddingen vervolgens op de been, waarna opnieuw Leijen zijn scherpte liet zien. Terwijl de zege binnen leek volgde er toch nog een hectische slotfase. SVA invaller Waij zorgde vijf minuten voor tijd voor de aansluiting waarna sv Vrone met kunst en vliegwerk overeind bleef en zeven punten boven de Assendelvers is komen te staan.
Volgende week zondag moeten de Assendelvers tegen Koedijk winnen om de veilige twaalfde plek te bemachtigen.