Oefensessie tussen Assendelft, Zaanlandia en Hercules Z

Zaandam- Assendelft heeft vanmiddag twee wedstrijden van drie kwartier gespeeld op het complex van zvv Zaanlandia.
Tegen Hercules-Zaandam, de koploper van de derde klasse won Assendelft door doelpunten van Jesse Schleeper en Achraf El Aslouni het werd 2-1.
Tegen eerste klasser zvv Zaanlandia werd met 1-0 verloren. Hier had voor vv Assendelft meer ingezeten. Het waren nuttige wedstrijden waar veel geëxperimenteerd werd.
Dinsdag aanstaande staat om 20:00 uur de laatste oefenwedstrijd voor Assendelft op het programma. Dan volgt er een thuisduel tegen Sporting Krommenie. Volgende week zondag spelen de Assendelvers dan de eerste competitiewedstrijd na de winterstop uit bij ZAP.
Concurrent in de competitie VIOS W heeft zondagmiddag bij een inhaalwedstrijd in Heerhugowaard tegen het laag geklasseerde SVW’27 dure punten verspeeld: het bleef daar 0-0.
Hercules-Zaandam start de competitie volgende week zondag thuis tegen Meervogels’31 uit Akersloot terwijl zvv Zaanlandia naar koploper de Zouaven in Grootebroek mag afreizen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl