Peter Tania door bij zaterdag vierdeklasser vv Jisp

Jisp- Het bestuur van vv Jisp is blij verheugd te melden dat Peter Tania daadwerkelijk als hoofdtrainer van vv Jisp aanblijft. Het bestuur van de club is blij verheugd dat een trainer van `bepaald` kaliber vertrouwen blijft houden in voetbalvereniging vv Jisp.
De 58 jarige inwoner van Zaandijk voelt zich prettig bij de dorpsclub vv Jisp.
De Jispenaren staan in de vierdeklasse zaterdag op de elfde plek. Oefenmeester Tania speelde zelf betaald voetbal bij Telstar en heeft tal van clubs als KVV, Fortuna Wormerveer, PSCK, Egmondia en ADO`20 onder zijn hoede gehad. vv Jisp begint volgende week zaterdag 25 januari om 14;30 uur weer aan de tweede seizoenshelft met een wedstrijd in Beverwijk tegen de Kennemers 1. De week erna, op zaterdag 1 februari ontvangt de ploeg uit Jisp koploper Fortuna Wormerveer (zat)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl