Geert Rol verruilt vv Knollendam voor Kwiek`78

Oostknollendam- De huidige trainer van vv Knollendam Geert Rol stapt na dit seizoen op bij de huidige vierdeklasser. De ploeg staat stijf onderaan en is hekkensluiter van de vierdeklasse D. Rol maakte bekend volgend seizoen bij Kwiek`78 uit Avenhorn aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Ook Kwiek`78 speelt in de vierdeklasse maar dan in de West Friese afdeling.
Geert Rol was destijds de opvolger van René Roos. Rol speelde vanaf zijn jeugd tot ongeveer 2005 bij vv Knollendam tot hij verkaste naar Fortuna Wormerveer waar hij in het eerste elftal speelde. Daar werd hij een vaste waarde voor het team en werd drie keer op rij kampioen met de Wormerveerders. Behalve als trainer toonde Geert Rol twee seizoenen geleden ook als voetballer in het eerste elftal van de Oostknollendammers zijn kunsten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl