Jeugdspeler KFC gestraft na kaakslag

Zaandijk- Een 19-jarige Zaandijker, spelend voor KFC is door de politierechter in Alkmaar gestraft. De speler van de kogers gaf op 13 april 2019 in de tweede helft van een jeugdwedstrijd tussen RKAV Volendam en KFC een vuistslag. Hierdoor bleek de kaak van de Volendam speler op meerdere plekken gebroken. De politierechter legde hiervoor een celstraf op.
Tijdens een gespannen wedstrijd waarbij het in de eerste helft al 6-0 voor de Volendammers stond raakte de KFC speler gefrustreerd en
kreeg voorafgaand aan het gewelds incident de rode kaart getoond. De KFC speler kreeg vier maanden cel waarvan twee voorwaardelijk opgelegd. Daarbovenop moest hij ruim 2000 euro aan het slachtoffer vergoeden. De voorwaardelijk opgelegde celstraf van 89 dagen hoeft de KFC`er nu nog niet uit te zitten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl