Trainingen bij badmintonvereniging Matchpoint

Koog aan de Zaan- Staat sporten op uw lijst met goede voornemens? Dan heeft badmintonvereniging MatchPoint iets passends. Op donderdag 23 januari om 19.30 start een nieuwe serie recreantentrainingen in Topsporthal De Koog, Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan.
De training is de ideale manier om als volwassenen kennis te maken met de badmintonsport en de beginselen van de sport te leren. Onder leiding van enkele gevorderde (competitie)spelers is er aandacht voor de basisslagen, techniek, tactiek en de spelregels. Uiteraard vormt gezelligheid de basis: plezier in het spel staat voorop. Na de training (45 minuten) is het mogelijk wedstrijden te spelen om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen.
Voor leden wordt de training gratis aangeboden. Wie geen lid is, kan vrijblijvend driemaal deelnemen. Met het recreanten lidmaatschap kan de sportfan het hele seizoen tweemaal per week badmintonnen op de dinsdag (in sporthal Zaanstad-Zuid) en/of donderdags in Koog aan de Zaan. Bij vragen: mail info@bvmatchpoint.nl.
Foto: Jackie Hutchinson

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl