Trainer Joeri Houniet gaat voor derde seizoen SVA

Assendelft- De hoofdtrainer van derdeklasser SVA Assendelft is Joeri Houniet blijft trainer bij SVA. Ondanks de dit seizoen tot nog toe tegenvallende resultaten gaan
trainer en het clubbestuur toch met elkaar door. Beide partijen waren er samen snel uit. Vorige week al werd hierover ook de selectie geïnformeerd. De Assendelvers staan aankomend zondag alweer op het veld voor de inhaalwedstrijd tegen sv Vrone. Joeri Houniet en zijn spelers belegden een trainingskamp en hopen hiermee klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft. SVA staat momenteel op de voorlaatste plaats in de derde klasse B. Zondag zullen de punten in Sint Pancras moeten worden mee teruggenomen naar Assendelft om de aansluiting met de veilige zone te behouden. Bij een overwinning kan het namelijk zomaar met drie plekken stijgen op de ranglijst.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl