Spannende en alles beslissende dagen voor OFC

Oostzaan- Terwijl de selectie van hoofdtrainer Roy van der Meij prima presteert heerste er spanning rondom het `voortbestaan van de club`.
Stichting Topvoetbal Oostzaan heeft van de Gemeenteraad Oostzaan tot vrijdag de tijd gekregen om openheid van zaken te geven rondom de financieën binnen de stichting.
Of beide partijen eruit gaan komen is nog maar de vraag maar de Gemeenteraad heeft de stichting tot en met vrijdag gegeven. Hierdoor krijgt de club; lees; stichting:
zoals eerder gemeld tot de winterstop om openheid van zaken te geven; De club roept de leden middels facebook op rust en vertrouwen in een goede afloop te hebben.
Hieronder het bericht dat op het facebook kanaal van voetbalclub OFC is gecommuniceerd:
Beste leden van OFC,
Hierbij willen wij jullie op de hoogte stellen van de ontwikkelingen met de Gemeente raad die ons heeft gevraagd om transparant te zijn over de financiële stromen binnen en tussen OFC en de STO. Al vanaf het begin van deze discussie hebben wij aangegeven transparant te willen zijn. Dit hebben wij afgelopen maandag nog in een brief naar de Gemeente bevestigd.
Hier zijn wij (OFC en STO) druk mee bezig om dit uiterlijk vrijdag aan te leveren zodat de hekken van OFC niet gesloten worden.
Behoud de rust en heb vertrouwen in een goede afloop in deze discussie met de Gemeente.
Bestuur OFC
Ook voetbalinzaanstad.nl is benieuwd naar de afloop en houdt u op de hoogte. Tevens hopen wij dat het complex niet op slot gaat en zodat alle teams lekker kunnen blijven voetballen.
Nu zijn OFC, de Stichting STO en de gemeente aan zet waardoor er uiterlijk vrijdagavond meer duidelijkheid zal zijn.