Hoofdcoach Harry Volkers ook na de zomer bij RCZ

Zaandam- Het Zaandamse RCZ, de nummer zeven in de Vierdeklasse D vertrekt donderdag voor een trainingskamp van vier dagen naar Portugal. De spelers en begeleiding bereiden zich daar voor op de tweede competitiehelft en weten sinds dit weekend dat trainer Harry Volkers zijn contract heeft verlengd. Volkers kwam vorig seizoen over van buurman zvv Zaanlandia en is bezig aan zijn eerste jaar bij de Zaandammers. Na de zomer zal hij doorgaan bij de Racers. De resultaten van de ploeg zijn redelijk te noemen maar RCZ maakte wel een goede indruk in het bekertoernooi en overwintering na een stunt tegen eersteklasser SVL. Zondag 26 januari 2020 starten de zwart witten gelijk met een thuiswedstrijd en tevens derby tegen plaatsgenoot Rood Wit Zaanstad.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl