rkvv Saenden terug uit Portugal

Wormerveer- Een behoorlijke groep selectiespelers van derdeklasser rkvv Saenden, welgeteld 54 personen in totaal, streken neer in Albufera op Portugal. Daar kon onder zomerse temperaturen heerlijk getraind worden. Overdag konden de spelers de conditie op peil brengen, en s`avonds was er tijd voor ontspanning. Alleen de laatste dag was een `luie dag` de bus vertrok om 17.00 uur vanaf verblijf richting luchthaven Faro waardoor de spelers rond middernacht allemaal weer thuis arriveerden. Het was een leuke, gezellige voetbaltrip met veel humor en lach elementen. De Wormerveerders hervatten de competitie met een uitwedstrijd tegen sv Ilpendam op zondag 26 januari. De ploeg van trainer Rene Reijinga staat staat op een prima tweede plaats met slechts een punt achterstand op koploper sc Hercules-Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl