Sociaal en Vitaalclub voor 60+; Leefstijl en vitaliteit verbeteren in clubverband

Zaanstad- Starten met goede voornemens kan op iedere leeftijd. Van start gaan met een meer vitale en socialere leefwijze ook. Sportbedrijf Zaanstad biedt de Sociaal en Vitaalclub voor 60+, samen sporten heeft een positief effect op de fysieke, mentale en sociale gezondheid.
Docent sport- en bewegingsleer Anneke Bindt stelt wekelijks een les samen gericht op balans, kracht en uithoudingsvermogen. Iedere les bestaat uit een warming-up, (spierversterkende) oefeningen, een spel en een cooling down, waarbij rekening gehouden wordt met de diverse vitaliteitsniveaus van de deelnemers. Het samen sporten en een kop koffie na afloop (in zwembad De Slag) verhoogt de sociale cohesie en zorgt voor nieuwe contacten.
De groep sporters is afkomstig uit heel Zaandam en bestaat uit vitale en minder vitale heren en dames, stellen of vrienden. Samen hebben zij als doel vitaler te worden, plezier te maken, te ontspannen en andere mensen te ontmoeten.
Lid worden of een proefles volgen van de Sociaal en Vitaalclub voor 60+? Kom op vrijdag naar de gymzaal aan de Veldbloemenweg, de club start om 09:45 uur en duurt een uur.
Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl