OFC wint in Haaksbergen van HSC`21 en verovert tweede plek

Haaksbergen- In de derdedivisie is OFC prima de tweede seizoenshelft gestart tegen HSC’21 is de tweede.
In Haaksbergen werd het 4-0 voor de ploeg uit Noord-Holland.
In het eerste half uur waren er twee echte kansen te noteren en beide keren was het raak. Helaas voor de thuisploeg allebei voor OFC. Na tien minuten zorgde Tim Freriks voor de openingstreffer en zeven minuten later maakte Bilal el Amrani de 0-2. HSC zette daar weinig tegenover. Het bleef in de eerste helft dan ook bij 0-2.
Na rust wist HSC de aansluiting niet te vinden, sterker nog, een kwartier voor het einde werd het 0-3 door de tweede treffer van Tim Freriks. Kort voor het einde maakte ook Bilal El Amrani zijn tweede en dus gingen de drie punten mee naar Oostzaan. Door de zege stijgt OFC ten koste van de ploeg uit Haaksbergen naar de tweede plek en is HSC nu vierde. De ploeg van trainer Roy van der Meij krijgt volgende week Groene Ster op visite.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl