Jong AZ in Zaanstad te sterk voor TOP Oss

Zaanstad- Jong AZ heeft drie punten overgehouden aan de eerste wedstrijd van 2020. De ploeg van trainers Michel Vonk en Koen Stam won maandag met 3-1 van TOP Oss. Yusuf Barasi maakte zijn debuut in het betaald voetbal.
WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Jong AZ – TOP Oss 3-1 (1-0)
Keuken Kampioen Divisie
Opstelling Jong AZ
Joerie Church, Joey Jacobs, Maxim Gullit (63. Justin Bakker), Mauro Savastano; Justin Baas, Thijs Oosting, Peer Koopmeiners; Félix Correia, Des Kunst (84. Yusuf Barasi), Richonell Margaret (75. Iman Griffith).
Opstelling TOP Oss: Ronald Koeman; Hennos Asmelash, Henk Dijkhuizen, Lorenzo Piqué, Rick Stuy van den Herik, Dean van der Sluys; Olivier Rommens, Lion Kaak, Philippe Rommens; Danzell Gravenberch (73. Giovanni Büttner), Cas Peters.
Scoreverloop: 23. Kunst 1-0 (pen.), 49. O. Rommens 1-1, 71. Margaret 2-1, 74. Kunst 3-1.
Gele kaarten: Church, Jacobs, Barasi (Jong AZ), Koeman (TOP Oss).
Rode kaarten: –
Scheidsrechter: Robin Hensgens.
Toeschouwers: 350.