Gemeenteraad Oostzaan vergadert vanavond over mogelijke sluiting complex OFC

Oostzaan-De gemeenteraad van Oostzaan vergadert vanavond over de mogelijke sluiting van het complex van OFC. Een tijdje geleden heeft de gemeente de club verzocht om transparantie te geven over de financiën.
OFC wordt al langer in verband gebracht met witwaspraktijken en de gemeente wil daarom opheldering over de financiën van de club. De gemeente is voornemens het complex anders te sluiten vanaf 18 januari en de subsidie aan de club stop te zetten. De vergadering is hieronder live te volgen.
Gevraagd naar hoe hij ernaar kijkt, geeft trainer Roy van der Mije het volgende aan: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik me daar totaal niet mee bezig houd. Ik houd mij bezig met het team, waarmee ik voor het maximaal haalbare wil gaan. OFC staat op zichzelf, er zijn genoeg dingen in de pers gekomen die helemaal geen relatie hebben met OFC.”
Bron: hav

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl