CVV Blauw-Wit en hoofdtrainer Pieter van Netten verlengen overeenkomst

West-Knollendam- Het hoofdbestuur van CVV Blauw-Wit en hoofdtrainer Pieter van Netten hebben het aflopende contract met één seizoen verlengd en gaan voor een derde seizoen met elkaar.
De oefenmeester uit Assendelft is nu bezig aan zijn tweede seizoen in West-Knollendam. Het bestuur, staf en spelersgroep is content over Van Netten, die invulling geeft aan het Project CVV Blauw-Wit 2020 waarin de club voor zichzelf een route heeft uitgestippeld naar sportieve verbetering. Komende tijd wordt er gewerkt aan het opstellen van Project CVV Blauw-Wit 2022.
Het bestuur is blij dat het contract met Van Netten verlengd is. “Pieter heeft op een zeer enthousiaste wijze al twee jaar bijgedragen aan de selectie-uitbreiding. Dit heeft de concurrentie vergroot en geresulteerd in een volwaardige A- en B-selectie van 40 man. Was vorig seizoen het behalen van het linker rijtje nog de doelstelling, dit huidige seizoen wil Blauw-Wit bij de eerste 5 ploegen eindigen en meespelen om de periodekampioenschappen.’’
Trainer Van Netten zelf heeft het naar zijn zin bij de West-Knollendammers en kijkt ambitieus vooruit. “Blauw-wit is een warme club en heeft met de jonge selectie potentie om te groeien. Alle randvoorwaarden om sportief succesvol te zijn, heeft de club goed ingevuld. De sportieve weg die we zijn ingeslagen, werpt zijn vruchten af. Het mag allemaal nog wel wat stabieler, maar ook hier ziet hij verbetering. Als ik zie dat we met 40 man in januari op trainingskamp gaan naar Barcelona dan is dat voor mij het bewijs dat we het samen willen doen. De tweede seizoenshelft kan nog interessant worden. De ploegen staan in de ranglijst nog dicht bij elkaar. Zaak om elke wedstrijd voor de volle drie punten te gaan.”
Ook assistent trainer Robert Venbroek gaat volgend seizoen door bij Blauw-Wit. Hij traint en begeleidt momenteel Blauw-Wit 2, een zeer jong en leergierig team. Daarmee is de continuïteit gewaarborgd.
Foto: Camp Nou decor voor ondertekening contractverlenging

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl