Selectie cvv Blauw Wit W verblijft in Barcelona

Westknollendam- De selectie van zaterdag vierdeklasser cvv Blauw-Wit W maakte zich vrijdag morgen vroeg op voor een prachtig trainingskamp in Spanje. Na flink wat jaren te hebben doorgebracht in het Italiaanse Prato en een tussenjaar in Nijmegen is nu Barcelona de plek waar de selectie van de Blauw Witten zich in het zweet werkt voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De selectie heeft op een prachtige locatie kunnen trainen en uiteraard heeft de selectie ook van het Spaanse leven kunnen genieten. Onder andere Camp Nou en de Sagrada Familia werden bezocht.
Maandag worden de in totaal 32 spelers en 6 man begeleiding weer terug verwacht op Schiphol. De Westknollendammers treden op zaterdag 25 januari 2020 aan voor de eerste competitie wedstrijd in het nieuwe jaar. Dan komt Wijk aan Zee op bezoek dat zes punten meer heeft dan de ploeg van Pieter van Netten. Dan zal moeten blijken of aanhaken bij de middenmoot dan wel subtop mogelijk is. De ploeg zal karakter moeten tonen na het misgrijpen van de eerste periodetitel die voor het oprapen leek te liggen. In de laatste wedstrijd op eigen veld tegen rksv TOB (1-2) ging het mis waardoor de Amsterdammers er in de laatste wedstrijd vandoor gingen met de prijs die recht geeft op het toetje `nacompetitie`.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl