Grote Wintertoernooien bij sc Hercules Zaandam met 150 teams

Zaandam- Dit weekend organiseert voetbalvereniging sc Hercules Zaandam de Wintertoernooien op sportcomplex De Kuil. Op zondag 5 januari ontving Hercules al een grote groep met teams. Dit wordt vervolgd op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020. Maar liefst 160 teams spelen dan op het prachtige complex in Zaandam. Tijdens deze evenementen staan verenigen, bewegen en samen actief zijn centraal, het nieuwe jaar 2020 is tevens pas net begonnen.
Op zondag 5 januari 2020 ontving de club uit Zaandam al 10 ploegen uit de O15 leeftijdscategorie. Naast KFC, SVA en Sporting Krommenie uit de regio, speelden ook Roda’23, FC Purmerend, RCL, FC Zoetermeer, ADO’20 en VV UNO. De verschillende ploegen spelen in de 1e klasse, hoofdklasse of 2e divisie.
Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 organiseert sc Hercules Zaandam het Wintertoernooi voor de O8, O9, O10 en O11. Sinds de oprichting van sc Hercules Zaandam het grootste jeugdtoernooi met 150 deelnemende teams, afkomstig uit heel Nederland. Van Helmond tot Rotterdam, van Oss tot Zwolle.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl