Clinic bij zaalvoetbalvereniging FCZSW voor ambitieuze en talentvolle speelsters uit de Zaanstreek

Koog aan de Zaan- Op zondagmiddag 26 januari zijn alle ambitieuze en talentvolle speelsters van 15 tot 20 jaar van harte welkom bij de eerste clinic die georganiseerd wordt door zaalvoetbalvereniging FCZSW.
Onder leiding van ervaren trainers en spelers kun je kennismaken met zaalvoetbal op topniveau, staf en begeleiding bieden een compleet programma en zullen laten zien wat het betekent om op het hoogste niveau te trainen en te spelen. Het programma zal bestaan uit diverse oefenvormen waarbij iedereen kan wennen aan de opwindende sport die zaalvoetbal (of futsal) heet. Het is de bedoeling van FCZSW om deze clinic een passend vervolg te geven en uiteindelijk vanuit deze talententrainingen een selectieprocedure te beginnen. Sowieso nodigen we alle deelneemsters van harte uit om dan een eredivisiewedstrijd bij te wonen zodat iedereen kan zien wat het niveau is. Deelname aan de clinic is uiteraard gratis.
Wie zien we graag naar de clinic komen?
Alle speelsters van 14 tot 20 jaar zijn welkom, het is in eerste instantie niet belangrijk op welk niveau je speelt, wel dat je zelf de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen als speelster.
Als je zelf denkt dat je voldoende talent hebt en je bent gemotiveerd dan zien we je graag verschijnen!
Wil je erbij zijn?
Meld je dan aan via info@fczsw.nl uiterlijk voor maandag 20 januari 2020 reageren via social media kan natuurlijk ook. De clinic begint zondag 26 januari om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De locatie is het Topsportcentrum De Koog aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan. Deelname aan de clinic is gratis en publiek is van harte welkom. Meer informatie kun je ook vinden op de website fczsw.nl van de Zaanse zaalvoetbalvereniging.
Heb je vragen over de clinic? Stuur even een mail naar info@fczsw.nl of een privé-bericht via Facebook of Instagram.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl