SVA belegt een prima trainingskamp in Doorwerth

Assendelft- In de maand januari kiezen vele amateur selectieteams uit de Zaanstreek ervoor om op trainingskamp te gaan. Daar waar de ene club ervoor kiest naar het buitenland te gaan koos de selectie van SVA uit Assendelft ervoor lekker in Nederland te blijven.
Net zoals de afgelopen twee seizoenen stond ook in het eerste weekend van januari het trainingskamp voor de SVA selectie op het programma. Dit jaar was Fletcher Hotel Doorwerth zo gastvrij om de Assendelvers te ontvangen. Doorwerth ligt op 10 minuten afstand van Arnhem. Op donderdag 2 januari was de planning dat iedereen om 15.00 uur welkom was en kon inchecken in het hotel. Om 17.00 uur stond er een bosloop op de planning. Na de bosloop een gezamenlijk diner en aansluitend om 21.00 uur was er een pubquiz onder leiding van quizmasters Max en Maikel. Daarna was er gelegenheid om de stad Arnhem `by night` te verkennen.
Vrijdag om 09.00 uur konden alle spelers aan het ontbijt en daarna om 10.00 uur was er een mountainbike parcour. De groep werd onderverdeeld in 3 groepen. De fanatiekelingen, de middel groep en een groep die het lekker rustig aan wouden doen. Ondergetekende was een tikkeltje overmoedig en heeft dit erg moeten bezuren door met de fanatiekelingen mee te gaan. Met elke groep ging een begeleider mee waardoor we allemaal om 12.00 uur weer veilig zijn aangekomen. Na de MTB-tour was er nog gelegenheid om een duik te nemen in het zwembad en stond er een broodlunch klaar in het hotel. Om 15.00 stond er een training op het programma bij de velden van VV DUNO. De geblesseerde spelers bleven achter in het hotel om de gym in te gaan. De training was rustig om het jaar goed te starten. Na de training kon iedereen genieten van een diner en stonden de taxi’s klaar om ons naar het bowlingcentrum te brengen. Aansluitend stappen in Arnhem en de wekker weer vroeg voor het ontbijt.
Zaterdag zat (op vier mensen na) iedereen om 09.00 aan het ontbijt. Uiteindelijk waren de missende personen gevonden en die hebben hun ‘straf’ gehad. Om 12.00 uur stond de wedstrijd bij OVC’85 op het programma. De conclusie bleek dat het scorend vermogen van de ploeg van trainer Joeri Houniet omhoog moet. De kansen worden gecreëerd alleen worden deze niet afgemaakt (3x paal en 3x de lat). De wedstrijd eindigde in 2-2.
De gehele zaterdagmiddag was voor ieders een eigen invulling. Om 19.00 stond de laatste gezamenlijke activiteit op het programma: een diner in Meem. Na het diner was het trainingskamp afgesloten en iedereen ging zijn eigen weg. Er kan worden terug gekeken op een geweldig weekend met zijn de complete A selectie. De begeleiding is er dan ook van overtuigd dat het net als voorgaande jaren een positief effect zal hebben op de resultaten van de huidige SVA selectie na de winterstop.
Op zondag 19 januari 2020 speelt SVA de uitwedstrijd bij sv Vrone. Dit duel werd eerder afgelast vanwege de slechte gesteldheid van het natuurgras veld in Sint Pancras.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl